sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata angol, olasz, spanyol vagy arab nyelvekre való linképítésben. Jó lenne helyi szakikat találni. Valaki bízott már meg pl amerikai linképítőt?
sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata angol, olasz, spanyol vagy arab nyelvekre való linképítésben. Jó lenne helyi szakikat találni. Valaki bízott már meg pl amerikai linképítőt?
az angolnál érdemes vigyázni..egyrészt mert sok a kamu másrészt pedig sokan programmal dolgoznak.. többiről nincs infóm.. (bár az arabra kíváncsi volnék
)
| Ingyenes linkkatalógusok, kűűűdd meg te is őket!
Óriási a választék az angol nyelvterületen, fogalmam sincs kit érdemes megbízni...
forums.digitalpoint.com -on nezelodj, sokat sokat sokat sokat sokat sokat, vagy kerdezd meg odaat Bogyeszt.
en probalkoztam mar a fiverr-en embert találni, főleg indiaiak meg pakisztánból sokan, de 5ből amit rendeltem 4 kamu volt.. mondjuk nem is volt drága..
-----
amúgy a fórumban nem működik rendesen a belépés meg a kukis megjegyzés, egyszer emlékszik rám egyszer nem, most pl bejelentkezve irtam eloszor es kidobott h jelentkezzek be. kukkants majd ra
Vannak a digitalpoint fórumon bőven, megpróbálom majd átnézni kik számítanak megbízhatónak.
-----
Nálam Chrome-on minden rendben van. Korábban Firefox-on tapasztaltam én is, hogy nem jegyzi meg az adatokat. A kódokba nem merek belepiszkálni... elég komplex rendszer ez a vBulletin, az adminja is "túl sokat" tud. A lábrész linket érdemes kicserélni az új domainre.
:: Veterán fórum ::
nev... de nem lepleztek, koztuk is van korrektul dolgozo csak tenyleg marha sok a kamu.
esetleg meg nezz fel a warriorforumra, de ott is csak ovatosan
-----
helyreallt a kuki, koszi
Fiverrel nem is az a baj hogy kamu, hanem az, hogy amire nem tér ki a leírás, ott általában a rosszabik lehetőség áll fenn.
(Pl ha nem térnek ki a dofollowra, akkor 95% nofollow lesz. Ha nem térnek ki a link típusára, akkor fórumprofillink lessz).
Mérlegelni kell a leírást, illetve azt, hogy hányan vették igénybe adott embert, milyen visszajelzéssel. Illetve 5$-ért nem kell csodát várni!![]()
Azzal álltak elő legújabban, hogy angol nyelvű oldalt kéne a német piacra optimalizálni... angol kulcsszavakat, szakkifejezéseket.
A szavak amikre optimalizálni kéne elég speciálisak, kevés a konkurrencia. Mit érdemes ilyenkor tenni?