Eredmény: 1 - 10 (10) összesen

Téma: Linképítés más nyelvekre

Adminisztrátor MAG logója
    Hely
    Bia
    Összes hozzászólás
    411

Linképítés más nyelvekre

sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata angol, olasz, spanyol vagy arab nyelvekre való linképítésben. Jó lenne helyi szakikat találni. Valaki bízott már meg pl amerikai linképítőt?

Member
    Hely
    Bedő
    Összes hozzászólás
    71
    az angolnál érdemes vigyázni.. egyrészt mert sok a kamu másrészt pedig sokan programmal dolgoznak.. többiről nincs infóm.. (bár az arabra kíváncsi volnék )
    | Ingyenes linkkatalógusok, kűűűdd meg te is őket!

Hely
    Bia
    Összes hozzászólás
    411
    Óriási a választék az angol nyelvterületen, fogalmam sincs kit érdemes megbízni...

Member
    Hely
    Bedő
    Összes hozzászólás
    71
    forums.digitalpoint.com -on nezelodj, sokat sokat sokat sokat sokat sokat, vagy kerdezd meg odaat Bogyeszt.
    en probalkoztam mar a fiverr-en embert találni, főleg indiaiak meg pakisztánból sokan, de 5ből amit rendeltem 4 kamu volt.. mondjuk nem is volt drága..

-----
    amúgy a fórumban nem működik rendesen a belépés meg a kukis megjegyzés, egyszer emlékszik rám egyszer nem, most pl bejelentkezve irtam eloszor es kidobott h jelentkezzek be. kukkants majd ra

Hely
    Bia
    Összes hozzászólás
    411
    Vannak a digitalpoint fórumon bőven, megpróbálom majd átnézni kik számítanak megbízhatónak.

-----
    Nálam Chrome-on minden rendben van. Korábban Firefox-on tapasztaltam én is, hogy nem jegyzi meg az adatokat. A kódokba nem merek belepiszkálni... elég komplex rendszer ez a vBulletin, az adminja is "túl sokat" tud. A lábrész linket érdemes kicserélni az új domainre.

Member TZ logója
    Összes hozzászólás
    70
    Idézet MAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nálam Chrome-on minden rendben van. Korábban Firefox-on tapasztaltam én is, hogy nem jegyzi meg az adatokat. A kódokba nem merek belepiszkálni... elég komplex rendszer ez a vBulletin, az adminja is "túl sokat" tud. A lábrész linket érdemes kicserélni az új domainre.
    Nem kell semmibe belenyúlni, a sok domain változás megkavarta a böngészőket, de amúgy nincs gond vele. Akinek még vacakol, az törölje a korábbi gyorsítótáras, kukis dolgait még egyszer (utoljára) és utána nem lesz gondja.

Hely
    Bia
    Összes hozzászólás
    411
    Idézet akarmi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    főleg indiaiak meg pakisztánból sokan
    Ez hogy derült ki, nem is leplezték?

Member
    Hely
    Bedő
    Összes hozzászólás
    71
    nev... de nem lepleztek, koztuk is van korrektul dolgozo csak tenyleg marha sok a kamu.
    esetleg meg nezz fel a warriorforumra, de ott is csak ovatosan

-----
    helyreallt a kuki, koszi

Senior Member
    Összes hozzászólás
    152
    Fiverrel nem is az a baj hogy kamu, hanem az, hogy amire nem tér ki a leírás, ott általában a rosszabik lehetőség áll fenn.
    (Pl ha nem térnek ki a dofollowra, akkor 95% nofollow lesz. Ha nem térnek ki a link típusára, akkor fórumprofillink lessz).

Mérlegelni kell a leírást, illetve azt, hogy hányan vették igénybe adott embert, milyen visszajelzéssel. Illetve 5$-ért nem kell csodát várni!

Hely
    Bia
    Összes hozzászólás
    411
    Azzal álltak elő legújabban, hogy angol nyelvű oldalt kéne a német piacra optimalizálni... angol kulcsszavakat, szakkifejezéseket.

A szavak amikre optimalizálni kéne elég speciálisak, kevés a konkurrencia. Mit érdemes ilyenkor tenni?

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •