Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (13) összesen

Téma: Adsense kifizetés megtagadása

Junior Member
    Összes hozzászólás
    10

Thumbs down Adsense kifizetés megtagadása

Sziasztok!

Volt már valamelyikőtöknek olyan, hogy nem fizette ki a Google az adsense bevételét?
    Külön ki van hangsúlyozva, hogy a nálad megjelent hirdetésre nem kattinthatsz. Nos én 2 év alatt, kb 2 szer kattintottam saját hirdetésre.
    Az első amikor beaktiváltam, és teszteltem hogy működik-e, a második meg nemrég, tárhelyes hirdetés volt, érdekelt, rákattintottam, akkor esett le hogy mit csináltam. Utána böngésztem még az oldalt, rendeltem is tárhelyet.

Szerintetek ezért megvonhatják a kifizetést?

Junior Member
    Összes hozzászólás
    16
    Két kattintásért nem vonják meg. Én ilyenkor - ha nem látszik a link - rákeresek arra amit hirdetnek.

Idézet koci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Volt már valamelyikőtöknek olyan, hogy nem fizette ki a Google az adsense bevételét?
    Külön ki van hangsúlyozva, hogy a nálad megjelent hirdetésre nem kattinthatsz. Nos én 2 év alatt, kb 2 szer kattintottam saját hirdetésre.
    Az első amikor beaktiváltam, és teszteltem hogy működik-e, a második meg nemrég, tárhelyes hirdetés volt, érdekelt, rákattintottam, akkor esett le hogy mit csináltam. Utána böngésztem még az oldalt, rendeltem is tárhelyet.

Szerintetek ezért megvonhatják a kifizetést?

Member
    Összes hozzászólás
    34
    Le van írva a szabályzatban:
    http://support.google.com/adsense/bi...nswer=62472#q1
    Véletlenül a saját hirdetéseimre kattintottam. Problémát jelent ez a fiókom szempontjából?
    Bár a megjelenítők semmilyen okból nem kattinthatnak a saját hirdetéseikre, tisztában vagyunk azzal, hogy esetenként előfordulnak véletlen kattintások. Ezért nem várjuk el, hogy minden alkalommal értesítsen bennünket, ha a hirdetésére kattint. Biztosítjuk arról, hogy minden érvényesnek ítélt kattintásért és megjelenítésért megkapja a megfelelő juttatást.

Junior Member
    Összes hozzászólás
    10
    Jaa értem nagyon szépen köszönöm!
    Szoval hiába van pl 600 euronyi kattintás, lehet hogy nem itél meg valosnak csak 550 euronyit
    Ezt nem tudtam, nagyon szépen köszönöm!

Adminisztrátor MAG logója
    Hely
    Bia
    Összes hozzászólás
    411
    Meg kell próbálni panaszkodni, lehet, hogy a konkurencia vagy rosszakaró kattintgatott szándékosan sokat egy IP-ről.

Junior Member
    Összes hozzászólás
    10
    Az is egy megoldás, köszi szépen!

Napi 2-3 kattintásnál nincs több, meg az igazat megvallva én is szoktam kattingatni néha néha a saját hirdetéseimre.
    Akkor hogyha másnál vagyok, nem vagyok googlebe bejelentkezve, megnézek pár perc alatt pár oldalt a saját oldalamon, kattintok a hirdetésre, ott is eltöltök néhány percet meg megnézek pár menupontot
    Nem hiszem hogy ezt a Google kitudná szűrni

Adminisztrátor MAG logója
    Hely
    Bia
    Összes hozzászólás
    411
    Megvan a minimum (asszem 80 euro)? Azalatt nem fizetnek. Vagy kaptál valami figyelmeztetést?

Senior Member
    Összes hozzászólás
    428
    Az első hozzászólásban azt írtad 2x kattintál 1 év alatt. Most meg azrt írod, hogy szoktál a sajátodra kattintani. ha trükközöl, ne csodálkozz, hogy nem kapsz pénzt.

Napi 2-3 kattintásért pedig felesleges adsense-t használni.

Arni

Junior Member
    Összes hozzászólás
    10
    Idézet MAG eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Megvan a minimum (asszem 80 euro)? Azalatt nem fizetnek. Vagy kaptál valami figyelmeztetést?
    Jaja valami olyasmi, láttam hogy van minimum összeg.
    Nem kaptam semmilyen figyelmeztetést, csak szeretnék előre készülni a dolgokkal hogy mire számítsak majd ha kiakarom kérni.

Az első hozzászólásban azt írtad 2x kattintál 1 év alatt. Most meg azrt írod, hogy szoktál a sajátodra kattintani. ha trükközöl, ne csodálkozz, hogy nem kapsz pénzt.
    Napi 2-3 kattintásért pedig felesleges adsense-t használni.
    Igen, véletlenül csak kétszer kattintottam, mikor bevoltak jelentkezve a googla accommal is, épp szerkesztettem az oldalt, aztán rákattintottam véletlenül.

Néhán hetente viszont mikor havernál vagyok, vagyok mekibe vagy valahol, akkor viszont tudatosan.
    Nem csodálkozok én semmin, illetve még senki nem mondta hogy nem kapok pénzt.

Neked lehet hogy nem érné meg ennyi kattintásért adsensezni, nekem igen. Havi 3-4 euró is pénz, úgy hogy nem kellett tennem érte semmit.

Blog készítés
    Összes hozzászólás
    1
    csak azt hiszed, hogy nem tudja kiszűrni... azt is figyeli, hogy melyik ip-ről hány kattintás jön és ha az átlag mondjuk 2 kattintás/ip, és van egy olyan, ahol mondják 15, az gáz... nekem már tiltották le számlámat... a Google egyébként baromi okos. előbb vagy utóbb úgyis bukta lesz, ha csalsz. (ha valahogy elrejted az IP-det valamilyen programmal, még akkor is ki tudják szűrni, h te voltál... fogalmam sincs hogy, de ezt pl. az Addynamo is tudja)

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •